0 Menú

Termes i condicions.

1.- COM FER UNA COMANDA:

Els tràmits i passos a seguir per fer una comanda 'online' són senzills i sense complicacions. A la secció de botiga 'online' trobaràs una selecció de productes que pots comprar per internet i que et podem enviar a casa amb les màximes garanties que arribin bé. A la botiga física en tenim molts altres però alguns són massa fràgils per poder-te’ls enviar. Si estàs interessat/a en alguna cosa que no trobis a la botiga 'online', et recomanem que ens visitis o que contactis amb nosaltres aquí.

Pots seleccionar el producte desitjat entre un llistat dels diferents tipus que tenim, o pots veure’ls tots clicant a botiga online.

Quan l’hagis escollit només has de clicar a “afegir-lo al carretó”. Després pots seguir comprant-ne d’altres, o si ja has acabat, clicar a "Carretó", introduir la quantitat que en vols, les teves dades i seguir els passos que t’anirem indicant.

Per a fer el pagament et transferirem a la plataforma segura PayaPal. No és necessari que tinguis un compte obert en aquest servei per fer el pagament, únicament cal que disposis d'una targeta de crèdit.

Pots fer una comanda a qualsevol hora, tant si són les 12 de la nit com si és diumenge, l'atendrem tan aviat com puguem.

El preu dels productes inclou l’IVA vigent que en alimentació és el 10%.

2.- COST I TERMINI DE L’ENVIAMENT:

El cost d'enviar-te la xocolata a casa o a l’adreça que ens indiquis és de 6€, i és fixe. És “tarifa plana”. És el mateix tant si en compres una unitat com si en compres més. Aquest preu inclou l’enviament a tot Catalunya i l’estat espanyol, excepte les Illes Balears, les illes Canàries. En aquests casos posa’t en contacte amb nosaltres abans de fer la compra. Si la fas sense haver llegit aquestes condicions, abans de tramitar i enviar-te la comanda et passarem el cost suplementari del transport perquè en facis el pagament corresponent.

El lliurament és presencial i durant els matins. Per tant, és important que ens indiquis una adreça on hi hagi algú que el pugui rebre. Si en el moment del lliurament no hi trobem ningú us deixarem una nota perquè us pugueu posar en contacte amb l’empresa de transport i concretar quan us el poden dur o quan i on el podeu recollir.

El termini de lliurament de la comanda és d'un mínim de 2 dies laborables i un màxim de 7 des del moment de finalitzar la compra, als què s’hi haurà de sumar el termini d’entrega del transportista, que acostuma a ser de 24h.

A Xocopunt no sempre tenim estoc de tots els productes, ja que els anem elaborant sovint, i de forma artesanal, per garantir-ne la màxima qualitat.

Com que tots els productes que venem són de xocolata, durant els mesos d’estiu la nostra botiga 'online' no funcionarà, amb la calor no podem garantir que arribin en bones condicions.


3.- PERSONALITZACIONS:

Com podeu veure a la nostra web, la xocolata que elaborem té moltes possibilitats de personalització. Si esteu interessats en que us elaborem alguna cosa en exclusiva (foto, caricatura, piruletes, o el que desitgeu) us podeu posar en contacte amb nosaltres aquí i us explicarem les opcions que teniu i com fer-ho.
4.- ERRORS O PROBLEMES:

Tot i que a la botiga 'online' de Xocopunt intentem que tot estigui clar i ben explicat, som conscients que no deixa de ser una compra per internet i que es poden produir confusions a l’hora d’escollir els productes. Així que si comets un error no pateixis, mirarem de resoldre’l. Posa’t en contacte amb nosaltres aquí i farem el possible per solucionar-lo tan aviat com puguem.

Tractant-se de productes comestibles, a Xocopunt no acceptem devolucions ni canvis de productes un cop enviats, si la causa és un canvi d’opinió del client.

Si t’arriben productes en mal estat degut al transport o a qualsevol altra possible causa, el termini de reclamació màxim és de 24h. Posa’t en contacte amb nosaltres, ràpidament, aquí

A Xocopunt ens podem equivocar. Si has tingut la mala sort que t’ha tocat a tu, no et preocupis, contacta amb nosaltres aquí indicant el codi de la comanda, el teu nom i l’error que s’ha produït i ràpidament ho resoldrem.